724 Haber

 


Haber, eskiden genel itibarıyla televizyonlar ve sabah alınan gazeteler aracılığıyla takip edilirdi. Ancak şimdilerde teknolojinin dur durak bilmeden ilerlemesiyle gün içinde yaşanan gelişmenin, akşama ya da ertesi güne hiçbir anlamı kalmıyor. Televizyonlar anlık yaşanan gelişmeleri, son dakika başlığı altında sunarak izleyicilerini olan bitenden etraflıca haberdar ediyor. Bu durum, belki televizyonları sürekli yayında olmaları nedeniyle etkilemiyor ancak gazete haberciliğinde çok büyük kayıplara yol açtığı aşikardır.

Günün herhangi bir saatinde meydana gelen olay veya gelişmeden anında haberdar olmak isteyen kişiler, şimdilerde internet mecrasından yana seçimde bulunup o şekilde bir bilgilenme içine giriyorlar. Böylelikle bilgilenme konusunda, kesinlikle geç kalınmamış oluyor ve anında gelişmeler kullanıcıların önüne geliyor.

724 Haber Ne Kazandırır?

Gündemden uzak tutmayan 724 haber, sürekli güncellenerek kullanıcının karşısına çıkarılır. Bu konuda tarafsız yayıncılık anlayışına sahip ve tüm haberleri doğruluk teyidine tabi tutup sunan siteler, en çok tıklanan adresler olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcılar bu tip sitelerden yana tercihte bulunurken aynı zamanda etraflarına da doğruluğundan emin oldukları bu siteleri, tavsiye ediyorlar.

Son dakika haberleri konusunda geri kalmak istemeyen kullanıcılar, müdavimi oldukları siteden bu konuda bilgi edindikten sonra normal hayatlarına devam etmeyi seçer. Böylelikle doğru bir bilgilenme gerçekleşir ve gelişmeler yakından takip edilmiş olur. Tüm sitelerin ve kullanıcıların hedefleri aynı doğrultuda birleşir.

Yorumlar