Avukat tabelaları nasıl olmalıdır?

 


Avukat tabelaları nasıl olmalıdır? Sorusu da yeni mezun olan ve kendine ait bir büro açmayı düşünen kişiler tarafından en çok araştırılan konular arasında yerini almıştır. Eğer kendinize ait bir hukuk ofisi açmayı düşünüyorsanız, tabelanız da çok önemli olacaktır. Çünkü insanlar tabelanızı gördükten sonra iş yerini ziyaret edecek ve sizinle görüşme sağlayacaktır. Özellikle de yaptıracağınız tabelada isminizin yer alması çok önemli bir faktör olacaktır.

Ancak isminiz ve avukatlık bürosu dışında herhangi bir yazı yazdırmanız çok da hoş gözükmeyebilir. İsterseniz numaranızı da ekleyebileceğiniz hukuk bürosu tabelalarına farklı bir metaller eklemenizde ve genel olarak sade yazıları seçmenizde fayda vardır. Eğer seçeceğiniz avukat tabelası çok şaşalı olursa bu durumu çok da hoş gözükmeyebilir. Bu nedenle avukatlık tabelalarını daha sade olan materyallerden seçerek tasarlatmanız sizin için daha doğru bir tercih olabilir.

Avukat tabelaları boyutları

Avukat tabelaları boyutları da çok önemli olmuştur. Örneğin; yalnızca kendinize ait bir ofis açmayı düşünüyorsanız, tabelanın boyutun seçerken, çok büyük olanlardan seçmenize gerek yoktur. Ancak kurulumunu yapmakta olduğunuz avukatlık bürosu ortaklı bir şekilde kurulacaksa, daha büyük tabelalardan seçmenizde mümkün olacaktır. Aynı zamanda tek başınıza açtığınız ofislerin tabelasını tasarlatırken, adınızı yazdırmanız insanların size daha kolay ulaşmasına da yardımcı olacaktır.

Ancak birkaç kişiyle ofis açmayı düşünüyorsanız ve tabela oluşturacaksınız, bu tercih tamamen size kalmıştır. Yalnızca telefon numaranızı ekleyerek ya da isimlerinizi daha küçük bir şekilde yazdırarak tabelalarınızı oluşturabilirsiniz. Bu sayede bir avukata ihtiyacı olan insanlar size daha rahat bir şekilde ulaşım sağlayacaklardır.

Yorumlar