Kuşe Etiket Hizmeti

 


Kuşe etiketler kendiliğinden yapışma özelliğine sahip olduklarından dolayı kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen ürünlerin başında yer alır. Bu yüzden de kuşe etiket fiyatları corona döneminde ki zamlarla birlikte çok daha fazla yükselişe geçti. Aynı şekilde polyster etiket fiyatları da bu dönemde en fazla zam yapılan etiketler arasına girdi. Etiketlerin bu açıdan yükselişi diğer sektörler kadar sert geçmese de yine de beklentilerin üzerinde fiyat artışı gözlemlenmiştir.

Bilindiği üzere kuşe etiketler yapıştıktan sonra yapıştığı yere çok fazla tutunur ve sonrasında onu oradan çıkarmak çok zordur. Zaten etiketlerin özelliği de budur ve bu özellik bakımından kuşeler diğer rakiplerinden her zaman daha öndedir. Bu anlamda metalize etiket fiyatları hayliyle daha çok artmıştır. Bunun en büyük nedeni ise kullanım alanının daha geniş olmasıdır. Kuşe etiket ve pp etiket gibi tüm etiket hizmetlerini alabileceğiniz sitemiz üzerinden en uygun fiyat seçenekleri ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Bu anlamda sitemiz üzerinden yaşayacağınız tüm sorunlar için sitemizde yer alan iletişim numarası ile bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Kuşe Etiket Nedir?

Kuşe etiket üzerine baskı yapılabilen ribon kullanımı ile mümkün olan etiket türüdür. Yüzeyi pürüzsüz olmakla beraber kendinden yapışkanlık özelliği bulunur. En fazla kullanılan etiketlerden birisidir ve deforme olma olayı da oldukça azdır. Kaliteli olması ile birlikte çok fazla tercih edilir.

Yorumlar