Instagram’da Satış ve Etkileşim Arttırma Yolları Nelerdir?

 

1.      Öncelikle ürünlerinizin başka bir yerde olmayan fotoğraflarını yayınlamalısınız. Bu sebeple fotoğrafları kendinizin çekmesi iyi olacaktır. İnternette bulunan aynı ürünün fotoğrafları müşteriye güvenilir gelmeyecektir.

2.      Profil fotoğrafı olarak markanıza has oluşturulmuş bir fotoğraf seçmelisiniz.

3.      Web siteniz varsa oradan Instagram hesabınıza trafik oluşturmalısınız.

4.      Profilinizi güncel tutun, belirli aralıklara paylaşım yapın.

5.      Çekiliş yapmak da profilinizin etkileşimini arttıran bir unsur olacaktır.

6.      Ürününüze uygun hashtag kullanımı yapmalısınız. Böylelikle o hashtagı kontrol eden ya da takip eden kişilerin karşısına çıkmanız kolaylaşacaktır.

7.      Çalışanlarınızın veyahut çalışma ortamınızın fotoğraf ya da videosunu paylaşmak da insanlara samimi gelecektir ve güvenleri artacaktır.

8.      Takipçi sayınızı arttırın. Bunun için takipçi satın al platformları mevcuttur. Bu platformlardaki Instagram takipçi satın al paketlerini kullanabilirsiniz.

9.      Postlarınızdaki beğeni sayısını da arttırın. Bunun için Instagram beğeni satın al platformlarını kullanabilirsiniz. Instagram oto beğeni satın al paketleri ile paylaştığınız postlara beğeni akışını kolaylaştırabilirsiniz.

10.   Profilinizi başka sosyal mecralarda da duyurun. Facebook, Twitter, Youtube ya da TikTok gibi mecralar işinizi kolaylaştıracaktır ve trafik sağlayacaktır. Bu mecralarda da takipçi sayınızın yüksek olması avantaj sağlamaktadır. Bunun için ise TikTok takipçi satın al paketleri gibi seçenekleriniz vardır.

Yorumlar