N11 Yorum Silme İşlemi


Yorumlar bir ürünün satışının gerçekleştirilmesi ve daha fazla insanın ürüne yönelmesi adına oldukça önemli faktörlerden birisidir. N11 yorum yapma özelliğini kullanıcılara sunarken ürünleri kullanan kişilerin ürünü almayı düşünen kişilere rehber olması ve deneyimlerini paylaşması imkanını vermektedir N11 yorum silme ise gereksiz yere yapılan ve herhangi bir doğruluk payı bulunmayan yorumların kaldırılması adına oldukça önemli bir işlemdir.

N11 yorum silme özelliği aracılığıyla sizler de yanlış değerlendirdiğiniz yorumları silerek doğru değerlendirmeleriniz ile ürünü almak isteyen kişilerle deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

 

N11 Yorum Silme Nasıl Yapılır?

İlk adımda yorum silmek için hesabınıza giriş yaparak hesabım bölümüne tıklamanız gerekmektedir. İkinci adımda hesabım kısmında yer alan siparişlerim, iptal – değiştirme- iade , kuponlarım yazılı olan listeden yorumlarım seçeneğini bularak erişim sağlamalısınız. Açılan sayfadan aldığınız ürünlere ve yaptığınız yorumlara ulaşabilirsiniz. Yorum detayı alanına tıklayarakN11 yorum silme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça kısa süre içerisinde silebileceğiniz yorumunuz için sizden herhangi bir şey talep edilmemektedir. Değiştirmek istediğiniz yorumları bu yol ile değiştirebilirsiniz.


Yorumlar