Fuar Standı


 

Her yıl ülkemizde ve birçok alanda düzenlenen fuarlara katılacak olan firmalar için önemli bir yere sahip olan stand tasarımlarının en başında “Fuar standı tasarımı nasıl olmalıdır?” sorusu akla gelmektedir. Fuarların belli şekil ve hacim konuları vardır. Bu şartların uygun şekilde sağlanmaması durumunda katılım olumsuz hale gelebilir. Bu sebeple, Fuar Stand tasarımı yapanları, fuarın standardına uygun şekilde size servis  etmeleri gerekir.

Çok sayıda etmelerin bir araya gelmesi ile üretilen standlar, firmaların reklam ve tanıtım yapması, müşteri çevresinin ilgisini çekmesi ayrıca rakip olan firmalara  her alanda üstünlük sağlaması açısından oldukça büyük önem taşımaktadır. Ayrıca ürünleri yada hizmet sektörünün öne çıkarılma durumunun yanında Fuar Stand Tasarımı bu aşamada oldukça önemli bir uygulamadır.

Alanın genel standart modellerine uymayan yada görsel açıdan organizasyonlar tarafından kabul görmeyen tasarımlar ile fuarlara katılım mümkün değildir. Bazı fuarlarda ise renk ve uyum bakımından dahi belli şartlar söz konusu olabilir ve organizasyoncular için sunulan genel olarak bütün fuar tasarımının düzenlenmesi ve uygulamaları da söz konusudur.

Yorumlar