Çivili Hasır


Tekstil sektöründe, balya açıcı türlerinde, karışım odaları ortamında ve besleme ambarlarında kullanılan çivili hasır, ciddi sanayi materyallerinden biri olarak düşünülmektedir. Hasır üretiminde Avrupa’dan ithal edilmiş özel alaşım içermekte olan ve ısıl işlem geçiren çiviler kullanılmaktadır.

Üretim adımında lamine tahta çıtalar, özel sertleştirilmiş alüminyum çıtalar veya yüksek mukavemete dayanabilen doymuş polimer çıtalar kullanılmaktadır. Buna ek olarak, açma makinesi yükleyicisiyle ilgili alüminyum pivotlu bantlar, PVC banda vulkanize edilmiş profili olan bantlar ve kayış şeritler üstüne monte edilmiş olan plastik çıtalı özel aktarma ve taşıma hasırları da bulunmaktadır.

Hasırların üretim aşamasında kullanılan tüm vida, civata ve somunlar gömme bir şekle sahip olup hiçbir yüzeysel sürtünmeye ve aşınmaya yer vermeyecek şekilde düzgün bir biçimde çalışmaktadır. Hasırlar isteğe uygun olarak kenarı zincirli ya da zincirsiz şekilde üretilebilmektedir.

Çivili hasır üretiminde kalite ve güvenilirlik çok ehemmiyetlidir. Alınan çivili hasırlardan düzgün bir şekilde verim sağlamak isteyen müşteriler, memnun kaldıkları takdirde aynı şekilde çivili hasır alımına devam etmektedir.


Yorumlar