SCOOTER FİYATLARI/SU ALTI SCOOTER



Su altı scooter eşsiz bir dünyada mükemmel vakit geçirebileceğiniz insanların örmek istediği denizaltı hazinelerine sahip olabileceğiniz suyun altında nefes kontrolünü sağlarken eğlenebileceğiniz en diplere varabileceğiniz su altı dalışını kolaylaştıran güçlü motora sahip mükemmel bir dalış arkadaşı olacaktır.
Scooter fiyatları modellerine markalarına ve özelliklerine göre değişsede kesinlikle 4 kilo ağırlığındaki bu müthiş arkadaşa sahip olmak için müthiş deneyimlere imza atabilmek için deyecektir. 699 dolar civarı fiyatlarla başlayan su altı scooterler hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı modellerde üretilebilmektedir. Karada geçerli olan yaya olan kişinin daha hızlı ulaşım sağlaması ve genelde az kuvvet gerektiren scooterlar gibi iş gören scooterlar su altında da hafif bir destekle kolay bir kullanım sağlamanıza yol gösterecektir.

Çok yüksek fiyatlarda olan özel tasarlanmış scooterların fiyatları 10 Bin dolara kadar yükselebilmektedir. Fakat üst özellikleri ile dikkat çeken bu modellerde de yine kullanım da fazlasıyla dikkat gereklidir. Su altındaki eşsiz güzelliklere ulaşabilmeniz için basit adımlarla doğru bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır.

Yorumlar