Elektrikli Tek Teker



Elektrikli tek teker, jiroskop teknolojisi ile üretilen şarj olabilme özelliğine sahip bir araçtır. Bu araçlar en fazla 20-30 km kadar yol yapabilmektedir. Şarjı bittiğinde elektriğe takılarak şarjı doldurulmaktadır. Aletin alt kısmında şarj edilecek yer bulunmaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi tek tekerden üretilen aletlerdendir. İki adet pedalları mevcuttur. Pedallarının kapanıp açılabilme özelliği bulunmaktadır. 

Son zamanlarda insanların gözdesi olmayı başarmıştır. Kullanımı gayet kolaydır. Herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu araç kullanırken hızlı gitmek istiyorsanız öne doğru eğilebilirsiniz. Arkaya doğru gitmek veya fren yapmak için arka kısma doğru eğilmeniz gerekecektir. Sağ ve sol kısma dönerken de aynı mantık yapılmalıdır.  Ağırlığı yaklaşık olarak 1-0-12 kilo arasındadır. Taşınması gayet kolaydır ve yer kaplamamaktadır.

Müşterilerin beklentisi her zaman için uygun ve kaliteli bir araç bulmaktır. Sizde bu araç arayışında iseniz mutlaka firmamızda bulunan araçlara göz gezdirmeniz gerekecektir. Firmamız sizlere hem kaliteli ve sağlam bir şekilde üretilmiş hem de uygun fiyatlı ürünleri sizlerin hizmetine sunmaktadır.

Yorumlar