Çek Valf



Çek valf, tek taraftan giden akışın geri dönmesini önleyen valflara denilmektedir. Birçok valf türü bulunmaktadır. Bu alet alınırken müşteriler tarafından dikkat edilen birkaç özellik bulunmaktadır. Bunlar ise; öncelikle maliyeti, kapanma özelliği ve basınç kaybıdır. Bu aletler genel olarak hidrolik sistemde çok sık kullanılmaktadır. Bu alet üretilirken iki çeşidi yapılmaktadır. Bunlar yaylı ve yaysız çeşitleridir. Bunlar kullanılacak alanlara göre değişiklik gösterebilmektedir. 

Yaysız olan türü genelde yatay tesisat yapımında tercih edilir yaylı türü ise hem yatay hem de dikey tesisat sistemlerinde tercih edilebilir. Bu aletlerin kullanım alanları; yer altı kuyuları yapım aşamasında, doğal gaz tesisatı yapımında, yangın tesisatı yapımında, direksiyon yapımında kullanılmaktadır.

Bu aletler tercih edilirken en önemli özelliğinin kaliteli olmasıdır. Müşteriler tarafından bu çok önemlidir. Firmamız valf imalatı yapmaktadır. Bu imalatı yaparken müşterilerin aradığı özelliklerin bu alette bulunması hep ön plandadır ve o şekilde tasarımı yapılmaktadır. Bu aletin kaliteli, sağlam ve uygun fiyatlı olmasını tercih edenlerdenseniz mutlaka firmamızla görüşmelisiniz.

Yorumlar