Aktivasyon Kilidi Avantajı



Etkinleştirme kilidi ya da aktivasyon kilidi olarak da bilinen iPhone yazılımı, iPhone’umu Bul uygulamasının bir alt özelliğidir. Aktivasyon kilidi ile cihaz sahipleri cep telefonlarının kendilerinden habersiz şekilde fabrika ayarlarına dönmesine engel olabilmektedir.

iPhone kilidi, Apple telefon sahiplerinin uzaktan erişim sağlayarak cihazlarını uzaktan silmelerine olanak vermektedir. iPhone kilidi ayrıca silme işleminin yanı sıra uzaktan cihaz kilitleme özelliğine de sahiptir.

iPhone Kilidi Nasıl Kırılır?


iPhone cihaz kullanan pek çok kişi iPhone kilidi kaldırma konusunda araştırmaya gitmektedir. Zira iPhone kilidi kaldırma işlemi doğru adımların atılmaması halinde oldukça zorlayıcı olabilmektedir. iPhone kırma olarak da bilinen bu işlemin herhangi bir uygulama olmadan yapılması ise mümkün değildir. Bu nedenle iPhone kırma işlemi için mutlaka bu konuda geçerli olan bir uygulamanın tercih edilmesi gereklidir.

iPhone aç işlemlerinde kullanılabilecek olan birden fazla uygulama yer almaktadır. Bu nedenle çok sayıdaki iPhone aç uygulaması içerisinde kullanıcıların diledikleri uygulamayı tercih edebilme özgürlükleri bulunmaktadır. Bahsi geçen uygulamalara ulaşabilmek için yapılması gereken tek şey ise internette iPhone kilidi kırma şeklinde aramalar yaptırmaktır.

Yorumlar