Emre Mor'un Yeni Takımı Belli Oldu



Dortmund’a büyük umutlarla transfer olan ve daha sonra İspanyol ekibi Celta Vigo’ya giden Emre Mor’un son durağı Galatasaray olmuştu. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği oyuncu beklentileri karşılamayınca gitmesine onay verildi. Emre Mor, İngiltere Championship ekiplerinden birisiyle sözleşme imzalayacak.

Sezon başında Galatasaray’a kiralık olarak gelen ve taraftarları heyecanlandıran Emre Mor beklentileri bir türlü karşılayamadı. Oyun disiplininden uzak ve taktik açıdan yetersiz futboluyla gözden düşen 21 yaşındaki yetenek, Galatasaray’dan ayrılıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in gitmesine onay verdiği oyuncu, İngiltere Championship ekiplerinden Brentford’a imza atacak. Mobilbahis oyuncularının yakından takip ettiği bu gelişme sonrası transferin kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla bu yıl lig ve Türkiye Kupası’nda çıktığı 16 karşılaşmada gol ya da asist üremeyen kanat oyuncusu beklentileri karşılayamadı. Büyük umutlarla Sarı-Kırmızılı takıma imza atan Emre Mor’un Bahigo tarafından verilen bilgiye göre yeni durağı İngiltere Championship ekiplerinden Brentford olacak.

Sözleşmenin birkaç gün içerisinde yapılması bekleniyor.


Yorumlar