Türk Telekom Kolay Kredi İcra Ve Kimlik İşlemleri



Her zaman her şeyin en iyisine layık olan ve sayıları 35 milyonun üzerindeki müşterilerimize her gören daha kaliteli ve farklı hizmet sunmanın kıvancını yaşamaktayız. Türkiye'nin en fazla sevilen takdir edilen operatörü olduğumuz gururu ve özgüveni ile faturalı müşterilerimize faturalı hat üzerinden Türk Telekom Kredi hizmeti vermekteyiz.

 Sakın buz hizmetimiz diğer bankaların kredileri ile karşılaştırılmasın. Bu hizmetimiz sadece bayilerimiz ve telefon modelleri alımında geçerlidir.

 Kimlik Harç Yatırma

 Ülkemizde teknoloji ve güvenlik noktasında ihtiyaç duyulan kimlikler kullanıma sunulmuştur. Kimlik kartınızı almadan önce mutlaka kimlik harç ücretini ödemek zorundasınız. En yakın birimimize uğradığınızda etkin bir şekilde güler yüzlü hizmetimizle yeni kimlik parasını yatırma işleminiz gerçekleştirmeyiz. Alacağınız dekontu nüfus müdürlüğüne ulaştırmanız gerekmektedir.

 İcra Nasıl Sonlandırılır?

 İcra dosyası alacaklının alacağının borçludan tahsil edemediği durumlarda adli bir merci olan icra işlemleri borçlunun borcunu tamamen ödemesi ya da alacaklının feragat etmesi durumlarında icra dosyası kapatma işlemi kendiliğinden gerçekleşmektedir. Borç ödemesi aynı zamanda hukuki yükümlülüğünde son bulmasına neden olur. Bu işlem alacaklı avukatı ile de neticelendirilmektedir.

Yorumlar