Konya Yurtları Ve Öğrenciye Bakış Açımız



Eğitim zorlu şartları içinde barındıran bir süreçtir. Buna istinaden öğrencilerimizin
 en iyisini hak ettikleri bilincinden hareketle; onlara maksimum konforla hizmet verme azmi ve kararlığı içerisindeyiz. Biliyoruz ki olumsuz durum öğrencinin eğitim hayatına da negatif olarak yansıyacak ve onun performansını düşürecek.

 Başarıya giden dinamiklerin sağlıklı olması için Konya yurtları bizlere emanet bilinci ile yavrularınıza aile şefkati içerisinde en iyi ve kaliteli hizmet etme çabası içerisindedir. His noktasında bakıldığında yurt benim evim diyebilmeniz gereken yerdir.

 Bu bilinç içerisindeki Konya erkek öğrenci yurtları iyi ve özgün bir eğitim için gerekli ortamı hazırlama ve bunu paydaşlarımıza yansıtmaya gayret etmektedir.
 Bütün çabamız öğrencilerimizin azami ve kaliteli eğitimle ülkemize ve milletimize hayırlı bireyler olmasına yardımcı olmaktır. Her bütçeye uygun yurtlarımız bütün öğrencilerimiz kucaklamaktadır.

 Kız yurtlarımız Ve İmkanlar

 Kartlı giriş sistemi ve 24 saat güvenlik ile Konya kız yurtları kızınızın gurbette yalnız kalma ve korku ve çekincelerini tamamı ile ortadan kaldırmaktadır.
 ​​​​​​​
 Kızlarımızı rahatlığı ve güvenliği en üst düzeyde ele alınmakta olup çağa yakışır şekilde bütün imkanlardan da yurtlarımız aracılığı ile faydalanmaktadırlar. Şimdiye kadar aldığımız mutlu geri dönüşler de bunun karinesini teşkil etmektedir.

Yorumlar