Halılarınız Tertemiz Yıkanacak




Oturduğumuz yerden yerinde halı yıkama hizmeti almak istiyorsanız doğru adreste yer alıyorsunuz. Kaliteli yıkama hizmetlerini alabilmenize yardımcı olan firmamız sürekli olarak büyümeye devam etmektedir. Halı yıkama en önemli temizlik uygulamalarından bir tanesidir. Halı yıkama uygulamalarının her zaman alanında profesyonel kişiler yapılması gerekir.

Halı modellerinin bilinçsiz kişiler aracılığı ile yıkanırsa halının ömrü azalabilmektedir. Ev içerisinde gerçekleştirilecek olan halı yıkama işlemlerinde, sahip olduğunuz halıların parlak görüntüsü sizi yanıltabilir. Işıl ışıl gözükmesine rağmen halı üstünde bulunan kirler ve lekeler tam olarak çıkmayacaktır. Halınızın üstünde bulunan kirlerin dip tarafa doğru itilmesiyle birlikte geçici ve yanıltıcı parlaklık görülebilir. Ayrıca halının tam kurutulmaması da halılarınızın her geçen gün güçsüzleşmesine ve zamanla kopmasına neden olabilir.

Halı Nasıl Yıkanır?

— Ücretsiz şekilde servis araçlarımızla halılarınızı alıyoruz.

— Yıkama öncesinde ilk olarak halılar çırpma makinasından geçirilir. Bu uygulama ile dipte kalan toz, kıl ya da diğer kirler tam olarak arındırılmaktadır.

— Özel olarak tasarlanan makinalar üzerinde ilk olarak ıslatma işlemi uygulanmaktadır.

— Islatma uygulamasından hemen anti bakteriyel temizleyiciler kullanılır.

— Yan tarafa açılmış olan fırçalar sayesinde halı üstünde tüyler gibi nesneler çıkarılır.

— Yıkama uygulamaları tamamen bittikten hemen sonra halılarınız durulanır.

— Halı üstüne çıkmayacak leke bulunuyorsa tekrardan o alan yıkanır.

Halı temizleme araçları ile beraber sahip olduğunuz halılarınız tekrar evinize kadar ücretsiz olarak geri getirilir.


Halılarınızı yıkama esnasında dikkat edilen kriterler arasında halının temiz ve hijyenik temizlenmesi gelmekledir. Bu kriter dikkate alınarak Antalya merkez de bulunan şirketimiz her zaman en etkili makineleri kullanmaktadır. Halı modellerinizin tertemiz olarak gözükmesi için sadece telefon üzerinden bizleri arayabilirsiniz. Servis aracımız halılarınızı evinizin önünden almakta ve fabrikamıza getirmektedir.




Yorumlar